Voorontwerp speelplaats en maquette

Studio Basta en Fris in het landschap kwamen het voorontwerp en de maquette van onze nieuwe speelplaats presenteren. De maquette werd op het schoolfeest van 20 mei ook nog eens getoond aan het grote publiek.

SODEF_18

Kinderen, leerkrachten en ouders zijn alvast enthousiast over het ontwerp. Na het bekijken van het rioleringsplan, de verplaatsing van een klascontainer en de goedkeuring voor de bouw van een nieuwe klas zijn alle voorwaarden voldaan om van start te gaan.

Met een werkgroep van ouders zijn we ook aan de slag om alle technische en praktische zaken onder de loep te nemen.  Daarnaast wordt ook een ouderteam samengesteld om rond de financiering van het project te werken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s